Wpis z mikrobloga

I wyczytałem to na forum NaGrzyby.pl.

Bo chyba nie mówisz o mykologii?

@Mrocznylwan chyba jednak mówi o mykologii. Jeżeli Tobie @vedebuk: do rytuałów prasłowiańskich potrzeba tylko informacji o grzybach psylocybinowych, to sobie załóż taki zawężający tag. Już gdzieś o tym pisałeś, że ci "ludzie spamują tag". Mirki na pewno będą każdą kurkę tagować #grzyby bo to pierwsze co przychodzi na myśl - obojętnie czy ktoś tag śledzi
  • Odpowiedz
@vedebuk: ty irytujesz ludzi typie XDD pozdro jak jeszcze tego nie zauważyłeś XDD beka z ciebie typie była na starcie a teraz coraz bardziej się pogrążasz XD to, że usuniesz konto wyjdzie z pożytkiem dla wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vedebuk: Eh nie usuwaj tego konta to napewno dostaniesz ode mnie reporta za multikonto ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) btw jak do tej pory nie widzisz, że się pogrążasz to utwierdzasz mnie w przekonaniu, iż jesteś jednak n---------y... a niech to, bym zapomniał- XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@vedebuk: Ja też nie włączyłem wczoraj komputera bo piszę w wolnym czasie ze swojego huawei p10 (a jako, że nie jestem starym prykiem to wolnego czasu mam sporo w wakacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Btw wytłumaczę ci mój słowiańsko-pogański przyjacielu (XDD) że huawei p10 to nazwa telefonu bo mam wątpliwości czy wiesz coś więcej oprócz imion "bogów" typu swaróg itd XDD . Kotelnica udowodnił ci twoją
  • Odpowiedz