Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
Sophos +68
Koleżanka ma JDG.
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka
Co miesiąc 2 tysiące w błoto.
W błoto zwane „składką zdrowotną”.
Jej dziecko dostaje wysypki.
Lekarka

źródło: comment_XBCcwXsRajxPaxiKJ0202P7exb3zFV7O.jpg
Pobierz@harnas_sv: Halo. Kim jest ten tajemniczy ktoś?
@harnas_sv: Dwie osoby oprócz mnie piszą to samo, a Ty nadal się będziesz kłócił i uważał, że ja czegoś
1. Domyślam się, że nie zarzucasz manipulacji hltv - to była ironia. Zarzucasz opowi manipulacje, a wg mnie można tu mówić co najwyżej o braku kompetencji autora rankingu (nie wiem czy op nim jest czy tylko obrazek wkleił).
2. To czy miejsca w rankingu hltv są podpisane czy nie, nie ma znaczenia. Przy tworzeniu zapytania dla takiej listy dość łatwo ustawić to tak, żeby rekordy sortowały się nie losowo
@vlah: To wypadałoby imo przyznać się, że się nie ma kompetencji do tworzenia obrazkowych rankingów i popełniło się błąd, a nie upierać się, że wszystko jest w porządku, ranking z obrazka przedstawia to, co na nim napisane i co zdanie szafować nowymi niezgodnymi z prawdą
@ju_q: No. Fakt. Ale oboje reagujecie mega histerycznie jakby nie wiem o czym ta dyskusja była. Jak oczekujesz takiej reakcji, to nie zaczynaj od zarzutów typu "manipulacja".
Co do reszty, to ja się odnosiłem do technicznej strony tego rankingu (czy statystyk, nazywaj jak chcesz) i Twoich wątpliwości odnośnie