Wpis z mikrobloga

ilość map jest ustawiana domyślnie na podstawie osoby która jest w tej topce i zagrała ich najmniej

@harnas_sv: Halo. Kim jest ten tajemniczy ktoś?

nie rozumiesz prostych rzeczy

@harnas_sv: Dwie osoby oprócz mnie piszą to samo, a Ty nadal się będziesz kłócił i uważał, że ja czegoś
  • Odpowiedz
@ju_q:
1. Domyślam się, że nie zarzucasz manipulacji hltv - to była ironia. Zarzucasz opowi manipulacje, a wg mnie można tu mówić co najwyżej o braku kompetencji autora rankingu (nie wiem czy op nim jest czy tylko obrazek wkleił).

2. To czy miejsca w rankingu hltv są podpisane czy nie, nie ma znaczenia. Przy tworzeniu zapytania dla takiej listy dość łatwo ustawić to tak, żeby rekordy sortowały się nie losowo
  • Odpowiedz
Zarzucasz opowi manipulacje, a wg mnie można tu mówić co najwyżej o braku kompetencji autora rankingu (nie wiem czy op nim jest czy tylko obrazek wkleił).

@vlah: To wypadałoby imo przyznać się, że się nie ma kompetencji do tworzenia obrazkowych rankingów i popełniło się błąd, a nie upierać się, że wszystko jest w porządku, ranking z obrazka przedstawia to, co na nim napisane i co zdanie szafować nowymi niezgodnymi z prawdą
  • Odpowiedz
To wypadałoby imo przyznać się, że się nie ma kompetencji do tworzenia obrazkowych rankingów i popełniło się błąd, a nie upierać się...

@ju_q: No. Fakt. Ale oboje reagujecie mega histerycznie jakby nie wiem o czym ta dyskusja była. Jak oczekujesz takiej reakcji, to nie zaczynaj od zarzutów typu "manipulacja".

Co do reszty, to ja się odnosiłem do technicznej strony tego rankingu (czy statystyk, nazywaj jak chcesz) i Twoich wątpliwości odnośnie
  • Odpowiedz