Aktywne Wpisy

atteint +208
pochwalić się wam, moi drodzy, muszę, że od jakiegoś czasu, jestem dumnym posiadaczem limitowanej edycji konserwy Tyrolskiej.
emlo999 +6
Tyle trzeba wydać za jeden implant przecież to jakiś #!$%@? żart. Pieprzona mafia dentysty śrubuje ceny niewspółmierne ani do pracy jak i materiałów. Ciekawe kiedy nasz rząd zainteresuje się tematem i zrobi z tą mafia porządek.. #dentysta #stomatologia

Skoro Flusha i Snax mają taki sam rating - to na jakiej podstawie Snax jest pierwszy, a nie Flusha? Tak samo dalej - CajunB i Olof czy Shox, Pasha i Krimz...?
A cały obrazek powinien się nazywać: "Dziesięciu najlepszych graczy na przestrzeni wszystkich majorów, którzy zagrali na nich min. 44 mapy". Jak ustawisz 42, to już oczywiście Cold jest pierwszy, z miażdżącą przewagą nad
to tak jakby dać gościa co wstąpił do drużyny, zagrał na jednym majorze i go wygrał mając ratio 1.32 i co ma być top1?
@harnas_sv: Uff, to się wyjaśniło, rzeczywiście masz rację.
A powiedz mi jeszcze, które miejsce Forest i Get_Right zajęli na ostatnich dwóch majorach?
Nie wiem z kogo debila próbujesz zrobić, ziomek. ;p
@ju_q: ale co to ma do rzeczy? to które miejsce zajął cold w katowicach w 2k14 albo 2k15? albo nie wiem dh winter? esl one 2k14?
@harnas_sv: To, że twierdzisz, że to są statystyki z wszystkich majorów, a Colda nie ma, bo nie grał na wszystkich.
Forest i Get_right też nie grali na wszystkich, a jakoś są. Wytłumacz mi dlaczego i jak to możliwe.
Albo robisz obrazki, w których jest jakaś logika, albo sobie wstawiasz
@ju_q: no tu sie #!$%@?łem przyznaje, chodziło ofc o to, ze brane są staty ze wszystkich majorów, a skoro colda w tej topce nie ma to po prostu nie wykrecił takich statów by na niej być
lol, tam nie ma żadnego limitu 44 map do #!$%@?, to twoje statystyki są z dupy tak
@harnas_sv: Ma lepsze staty niż wszyscy. Tylko jest na scenie krócej niż Get_Righty i reszta.
@harnas_sv: Wybacz, ale nie umiesz się posługiwać hltv. :)
nie chce mi sie z tobą tu dłużej kłócić bo nie dotrę i ty dalej bedziesz miała swoje teorie nie rozumiejąc jednej podstawowej rzeczy na której ten ranking sie opiera xD
@harnas_sv: fallen i fer byli na każdym majorze?
@harnas_sv: Ty naprawdę nie rozumiesz jak działają statystyki hltv.
Jest ze wszystkich majorów, owszem. Ale to jest jedno kryterium. Oprócz tego masz ustawione jeszcze dwa inne - na obrazku zaznaczone zielonym okręgiem - liczba map i rok. Jak ustawisz 44 mapy na majorach, kiedykolwiek, to gracze, który zagrali na 42 mapach na majorach kiedykolwiek - będą wykluczeni ze statystyk. Nie dlatego, że nie grali na
@ju_q: i to jest kryterium na podstawie którego jest zrobiona ta topka a ilość map jest ustawiana domyślnie na podstawie osoby która jest w tej topce i zagrała ich najmniej
@Netiux: to samo co wyżej
@harnas_sv: Chwila, chwila. Przed chwilą pisałeś, że to jest ranking graczy, którzy grali na wszystkich majorach, a jak Ci pisałam, że liczy się jedynie liczba map, a nie występ na wszystkich majorach, to mnie wyśmiałeś "do #!$%@?, lol, nie ma żadnego limitu map". Czyli przyznajesz teraz, że jest tam limit map i tylko on się liczy w całym rankingu i
@ju_q: nom, hltv należy do mnie
@ju_q: przecież już to wyjasniłem w jednym z pierwszych postów w tej dyskusji, ale tak czytasz to co pisze, z resztą ja już wszystko wyjaśniłem co miałem wyjaśnić, a, że nie rozumiesz prostych rzeczy to już nie mój problem, nie będę się powtarzać, ranking nie jest w