Wpis z mikrobloga

• 0
@gipson_90: Pewno że rocket. Jest to druga gra na mojej liście, w której się mocno w------m xD

[]każdy się w-----a jak dadzą ci lamusów do drużyny, ale gra wciąż mega ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) od pół roku mam 480 godzin wg steama, a jestem pracujący a nie leń (
  • Odpowiedz
@gipson_90: Mi ostatnio wyskoczyło ponad 500h :D Chociaż częściej w sumie bardziej się wkurzam na siebie, że coś źle zrobiłem czy mogłem lepiej zrobić niż na innych xD na tych platynach czy diamentach już w miarę spoko wszyscy grają także nie jest źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tak_masz_racje: ja się ciągle waham między gold 1 i gold 2, myślę że i tak nieźle patrząc że nie robię żadnych treningów czy nie słucham nauk z youtuba, wszystko uczę się podczas gry z sytuacji.
  • Odpowiedz
@gipson_90: Ja treningi robię tylko między meczami i jeśli gram sam. Kilka razy przydały mi się te treningi, więc chociaż te kilka sekund między meczami można poświęcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja znowu może byłbym wyżej tylko że ponad 200h to ja miałem przegrane na klawiaturze xD mam może z 250h tylko na padzie, więc bez szału xD
  • Odpowiedz
@gipson_90: Ja akurat pada nie miałem i zacząłem grać na klawiaturze. Grało się spoko, ale w końcu już widziałem, że więcej 'skilla' na klawiaturze nie wyciągnie i kupiłem pada od x360 xD i od razu widać różnicę, na klawiaturze miałem max rising star (jeszcze na tych starych rangach), a w następnym sezonie już diament wbił.
  • Odpowiedz