Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. Kiedy będzie nowe api?

@11mariom: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Jurigag: a śmieszne obrazki-aside, to ostatnio spotify dodał nowe api np. śledzenia stanu odtwarzacz i zasada działania jest taka sama jak tutaj, odpytujesz co kilka sekund serwer :/ mamy 2017 rok
  • Odpowiedz
@Jurigag: wiesz… tutaj problem zaczyna się od samej dokumentacji :D powinno być wszystko z przykładami, przykładową odpowiedzią… I explorerem API jak np. ma facebook…

@Dreszczyk: wot, rozmawiałem z Anią i wspominała o tym to się dopytuję :P

PS - co z pytaniem numer 2 o bibliotekę do PHP? znalazłem tylko pythonową niestety ;<
  • Odpowiedz
@Dreszczyk: "bibliotekę", ale fakt, jest tam coś. No trudno, na moje potrzeby powinno wystarczyć.

W ten sposób mozna powiedzieć, że napisałem kiedyś bibliotekę w Lua do wykopu (chociaż tego tak bym nie nazwał)

@Jurigag: ( )
  • Odpowiedz
@11mariom: v2 to będzie w zasadzie poprawione v1. I z v2 można robić requesty na v1 więc jeśli boisz się, że walniesz apkę i zaraz wyłączą v1 to raczej tak się nie stanie. ;)
  • Odpowiedz