Aktywne Wpisy

Tyrande +121
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +152
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
+ Trzeba się umawiać czy wbijam do byle jakiego SKP i mówię, że potrzebuję badania okresowe?
+ Aktualne ważne do 06.07, jechać jak najbliżej tego terminu czy wbiją mi rok od tej daty?
+ Dokładałem światła dzienne, mają wybity znak E4 na kloszu, starczy czy potrzebuję jeszcze inne dokumenty?
Polecacie jakąś stację w #warszawa #ochota czy to wszystko jedno?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
@betonkomorkowy @Jokker: o akurat mam blisko z pracy, dzięki. Długo trwa takie badanie?
@betonkomorkowy: Jeżdżę do różnych stacji, ale nikogo raczej nie znam. Więc bez znajomości.
O zabraniu dowodu w życiu nie słyszałem.
Sprawdzać dokładnie też mi nikt nigdy
@SuperHiperBola: 10-15 minut już z wypisaniem dokumentów, jesli nikogo akurat nie ma przed Tobą. Jeśli jest to poczekasz.
@algorytm7007: do czego to odpowiedź?:)
Czy mam auto sprawne czy wiem że jest niesprawne - i tak jadę podbić badanie bo wiem że rzadko sprawdzają (do obcych jezdze, bez znajomości).
Ale jak kogoś chcą oszukać to wydaje mi się że po prostu czują że to laik
@pieczywowewiadrze: Popieram ;)
@betonkomorkowy: Nie pisz że na każdej bo znaczy że rzadko bywasz na stacjach. Owszem są stacje gdzie sprawdzają numery (nie na silniku! a na nadwoziu) , ale to rzadkość. W większości nie sprawdzają.
@Jokker: co drugi dzień ktoś pyta na wykopie o stacje które nie robią problemów i nie wymyślają w wawie. To się nie bierze z nikąd. Dużo stacji chce przyciąć na jakiejś naprawie i to powrzechna praktyka
@Jokker: no kazde nie bo raz mi wisial tlumik w skodzie kazali zrobic ale dowodu nie zabierali
@betonkomorkowy: No widzisz, a ja jestem co miesiąc z jakimś autem (na różnych stacjach bo jezdze gdzie blizej) i w życiu nikt mnie nie chciał oszukać. A te pytania na wykopie to mi się wydaje, że to dlatego że tutaj jest bardzo dużo młodych laików i