Aktywne Wpisy

jedz_se +2295
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

ShadyTalezz +368
z januszexowego na polski - pracodawcy boją się, że pracownicy się dowiedzą jak są dymani
#januszebiznesu #pracbaza #antykapitalizm
#januszebiznesu #pracbaza #antykapitalizm
źródło: GunkwGRWUAEmLaF
Pobierz

+ Trzeba się umawiać czy wbijam do byle jakiego SKP i mówię, że potrzebuję badania okresowe?
+ Aktualne ważne do 06.07, jechać jak najbliżej tego terminu czy wbiją mi rok od tej daty?
+ Dokładałem światła dzienne, mają wybity znak E4 na kloszu, starczy czy potrzebuję jeszcze inne dokumenty?
Polecacie jakąś stację w #warszawa #ochota czy to wszystko jedno?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
@betonkomorkowy: Pewnie zawsze na tej samej stacji jesteś;) Bądź co miesiąc na innej jak ja, to szybko zmienisz zdanie;)
@grigoryi: to napisz ze tu i tu nie anie ze wszedzie kroja jak opisal @betonkomorkowy:
@pieczywowewiadrze: Wątpię ;) raczej większość właścicieli nie pozwala wsiadać do swojego auta;) mimo że TEORETYCZNIE diagnosta ma obowiązek samemu wsiąść i sprawdzić auto...Tak czy inaczej wolę sam sprawdzać swoje wlasne auto:)
źródło: comment_e3UYcyQI2JLsjLXmtDhvBHU8WHtbWKKp.jpg
Pobierz@betonkomorkowy: Ja wiem że w teorii on ma wsiąść za kierownicę. Ale u mnie nigdy żaden nawet nie prosił o to:) Zawsze ja wjeżdzam i z tego co widzę klientów za mną/przede mną też zawsze sami wjeżdzają, a diagnosta wsiada gdy kierowcą jest kobieta (bo nie trafi w rolki) lub małolat (bo trafi w rolki).
@Jokker: Serio? Ja jeszcze nigdy sam nie wjeżdżałem na rolki. Zawsze daje klucze z dowodem na wejściu i już dalej sami robią.
Raz na jednej stacji stwierdzili, że nie podbiją - ale dowodu nie zabierali,