Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +7
#przegryw #warszawa #przegrywpo30tce #p0lka #zwiazki #samotnosc #pieklomezczyzn #blackpill #redpill #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #mokebe
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
Neeveermind +31
Zatrudniłem jakiegoś Saszę, jąkającą się pierdołę, żeby mi wymalował mieszkanie, które niedawno kupiłem. Stawka oczywiście 4zł/h. Na początek dostał też proste zadanie, żeby podkuć ścianę i pochować kable pod listwy.
Przy podkuwaniu niechcący przeciął głośnikowy kabel, który akurat w tamtym miejscu przebiegał. Sasza przestraszony naprawia ten kabel, owija taśmą izolacyjną i mówi, żeby włączyć sprzęt i sprawdzić czy działa. Problem w tym, że ten kabel nigdy nie działał. XDDDDDDDDDDD
Próbował naprawić niedziałający kabel, nie udało mu się, ale był pretekst, żeby nie wypłacić mu kasy za 7h zapieprzania. Na drugi dzień przyniósł jakąś dziadowską ukraińską wódkę w ramach przeprosin i dalej zasuwa za 4zł/h. XDDDD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu