Aktywne Wpisy

Megasuper +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +37
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

źródło: comment_v2q9vgZz78qYYZoADILMBIq810qscgWk.jpg
PobierzAle ściemniasz xD
Janusz który się spieszy na stacji to przeciągnie ten dystrybutor przez ulicę a zatankuje xD
@vote_for_pedro: To nie był Janusz który się spieszy. To był Janusz Szeryf z poczuciem misji i społecznej sprawiedliwości że każdy ma swoje odstać.
@vote_for_pedro: Co w tym w sumie dziwnego. Na drogach są kilometry wolnego pasa, a wszyscy i tak czekają grzecznie w kolejce na jednym pasie.
No nie... na orlenie przynajmniej tym u mnie waz jest tak krotki ze musze zaparkowac przy samym "krawezniku" zeby zatankowac... i to jeszcze stanac na odpowiedniej wysokosci. Czyli lusterkiem na samym koncu tej barierki od czola dystrybutora. Moze brzucha jako-tako nie mam ale 105kg waze i mam biede wyjsc z auta xD
Jeżeli jesteś przeciętnym singlem, to dla rozowych nie istniejesz.
Jeżeli już znajdziesz sobie rozowego, to nagle wszystkie się zaczynają do Ciebie przymilać.
To się nazywa dowód społeczny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@listonoszjarek: no tu chyba akurat bardzo dobrze, że jedna, prawda?