Aktywne Wpisy

Metodzik +59
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

p0melo +12
#programowanie #it #pracait #korposwiat #programista15k
4k na rękę dla inżyniera oprogramowania z 4-letnim doświadczeniem, ze znajomością języka angielskiego, speca od Javy i Reacta.
Wstyd..... Cieć ochroniarz więcej zarabia i nie zap-----ala w sprintach i nie spowiada się z tego co robił z dokładnością do sekundy.
To jest przykład, do czego doprowadza brak solidarności ludzi z branży, do tego doprowadziło szkolenie ludzi bez
4k na rękę dla inżyniera oprogramowania z 4-letnim doświadczeniem, ze znajomością języka angielskiego, speca od Javy i Reacta.
Wstyd..... Cieć ochroniarz więcej zarabia i nie zap-----ala w sprintach i nie spowiada się z tego co robił z dokładnością do sekundy.
To jest przykład, do czego doprowadza brak solidarności ludzi z branży, do tego doprowadziło szkolenie ludzi bez
źródło: obraz_2025-06-12_231115405
Pobierz

#bekaztransa #tir #motocykle #motomirko
jak Ty dziwnie piszesz 'spoko'
Komentarz usunięty przez autora
Pieszych też kiedy mogę to puszczam.
Często ustępuje pierwszeństwa, którzy się włączają do ruchu.
Ja jeżdzę osobówką i motocyklem na co dzień. Czasem też traktorem.
A jeździłem busem, z lawetą, koparko ładowarką itp. Nie ma co hejtować innych na drodze, warto być wyrozumiałem i sobie pomagać. Co z tego, że jest wahadło i wszyscy stoją, ni c---a - jeden się trafi taki, że nie stanie przy prawej i wyjedzie specjalnie do lewej. Bo jak to motocykl
Ogólnie to props ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@upsapsa: czyli nigdy. nigdy nie dziękują...