Aktywne Wpisy
labelle +403
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +184
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ćwiczenia pomocnicze służą jak pre-hab i lekka hipertrofia. Boje główne mają różne cele zależnie od faz periodyzacji - 8 i 10 to będzie też hipertrofia (czyli wg. tego co piszesz wysiłek anaerobowy laktyczny) i tutaj następuje budowanie bazy. Fazy 5 (bardziej siłowa) i 3 (stricte siłowa) to są już bardziej sport specific - chodzi tutaj już o same
Jeśli szło by o technikę to dużo lepsze byłyby crossfitowe emom'y.
@Hank85
@beefislife
Po pierwsze, ostatnie czym jest Juggernaut to trening siłowy lub trójbojowy. To jest trening dla zawodników track&field lub sportów zespołowych takich jak napisałeś. Zauważ, że pomimo iż masz rozpisane wysokie powtórzenia, to do upadku robisz tylko ostatnie serie amrap. Nawet w ostatniej fazie trójek może być tak że zakonczysz cały program serią 5-6 powtórzeń w danym ćwiczeniu. Nie ma tu typowego maksowania i pracy na niskich