Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nynomat: To nie tylko problem polskiego radia. W ubóstwianym przez wykopków bbc też p------ą w kółko o dupie marynie i odechciewa się tego słuchać. Tylko nocne autorskie audycje trzymają poziom.
  • Odpowiedz
@nynomat: czytałem, ale dla mnie muzo.fm wyróżnia się tym od innych stacji, że nie słyszę co 30 sekund reklamy o swędzeniu odbytu czy pochwy, niestety nie ma żadnego innego wyboru i zostaje tylko to, trójka/dwójka to fakt - też nieustanne gadanie, ja ostatnio przerzuciłem się na spotify w samochodzie i tyle...
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: nie wiem co bardziej w-----a - reklamy o swędzeniu odbytu, czy krzyczący do mikrofonu prezenter. Co pozwala im myśleć, że marne prowo CODZIENNIE jest śmieszne i rozrywkowe?
A co do rozwiązania, to nie oczekuję, chciałem wylać żal tylko xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@aless no właśnie o to chodzi, że audycje wieczorne są świetne, a post dotyczy radia w pracy. Czy nie można by tak bez pajacowania przez cały dzień?
A co do depacito - do muzyki w muzo nie mam zastrzeżen, irytują mnie dzienne audycje i ich prowadzący.
  • Odpowiedz
@s_t_u_l_e_j: Odkopię temat bo szukam ciekawych stacji do odbiornika w kuchni :-) DiForFree jeszcze działa? Jeśli tak to możesz poratować zaproszeniem (nie da się teraz inaczej zarejestrować) ?
  • Odpowiedz