Wpis z mikrobloga

@ScaRRyMaN: dotad strzelalem w benzyny no i raczej tutaj wersji w sedanie,w bogatym wyposazeniu i z silnikiem 2.0, plus hydro jest ciezko znalezc. generalnie na oto moto/olx sa moze ze 2-3 auta max ktore mozna by bylo sprawdzic w calej polsce. w diesle sie nie bawilem bo moje trasy to 2km w 1 str i 2km w druga, w kazdym badz razie ten znajomy zadzwonil i mowi ze silnik super, automat
@quarox: nawet go nie dogrzejesz, w zimę to już w ogóle dramat. Auto samo w sobie zajebiste ale nie nadaje się dla Ciebie nawet po wywaleniu fapa. Diesel na ziemno #!$%@? tyle ON, że bardziej opłaca się jeździć benzyniakiem bez gazu. Filtr zapchasz w miesiąc takiej jazdy. Równie dobrze możesz przez cały rok skuterem jeździć (w zimie na kolcach) I tu zimno i tu zimno ( ͡° ͜ʖ ͡
@quarox: Mam starą c5, tzn rodzice mają ją od 8lat - 2.0HDI 110KM - wolny muł roboczy ale nie do zabicia, od dłuższego czasu auto służy im tylko do jazdy po miescie - w lato jeszcze nie jest zle, aczkolwiek spalanie oscyluje w okolicach 10l/100km, w zimę za to, jak nieraz nim jechałem do pracy oddalonej o ok. 7-8km, zaczeło dawać ciepło dopiero jak byłem już obok pracy... i w dodatku
@quarox jak cie mocno interesuje to musisz dzialac, dobre auta szybko znikaja. handlarze czesto na miejscu maja swoich ludzi ktorzy zaraz po wystawieniu ogloszenia jada ogladac i daja zaliczke. ogolnie rownie dobrze moze byc to trup od turka albo jakiegos polaka. tak, polacy tez tam maja komisy i czesto trafiaja sie totalne trupy.