Wpis z mikrobloga

@Perlo: 1. chciej zrobić interes
2. napisz na poczatku, że nie masz dobrego zdania o kupujacym bo anonki z internetu tak pisali
3. jesteś na tyle bystry, że nazywasz kupujacego "ekspertem" bo przecież z tego żyje
4. nie jesteś na tyle bystry, żeby zrobić prawidłowe wyliczenia, więc "ekspert" od razu widzi robienie k** z logiki
5. brak profitu xD
  • Odpowiedz
@CeZ_: no wlasnie nie rozumiem jak mozna robic z kims interes i na wstepie go obrazic xD Serio, zrobie biznes z kazdym, nawet z ludzmi ktorych nie lubie i oni mnie nie lubia. Bo biznes to biznes, ale no ludzie badzmy przyzwoici xD

Reszta punktow idealnie podsumowuje to co chcialem napisac ;) Jestę ekpertę mozna zadawac pytania xD
  • Odpowiedz
@Majsonovsky: a wlasnie mnie w-----l a nie rozbawil xD No bo sorry ale do interesow to jestem uczciwa osoba. Kazde wyliczenie moge przedstawic publicznie, nie wstydze sie swoich ofert, nigdy nikogo nie chce naciagnac, oferuje ile oferuje i tyle, nie ukrwam nic. I mowienie ze pod tym wzgledem sie mnie nie poleca mnie w-----a mocno.

Bo mozna mowic ze sie mnie nie poleca jako nie wiem, kolege. Okej moge ludzi
  • Odpowiedz
@Perlo: Stary, serio wywlekasz to na forum? Co w tym dziwnego, że boje sie zostać wyruchanym? przeanalizowałem ceny i wyszedłem ze swoją propozycją tak jak ty ze swoją. Nie znam się na obrotem skinami dlatego chciałem sie targować, dyskutować, na co ty mnie wyśmiałeś i wywlekasz prywatną korespondencję na forum. Niefajnie.

a do wszystkich innych perlo daje wam 4200
przeglęadacie rynek i widzicie ze podobna awpa poszła niedawno za 6354pln
  • Odpowiedz
@boniedydy: Obraziles mnie na samym poczatku sugerujac ze nie jestem zaufany, ale zrobisz mi łaske. Potem obraizles mnie sugerujac ze chce cie wyruchac, mam pokazac wiadomosci gdzie piszesz ze moja oferta to proba wyruchania Cie?
  • Odpowiedz