Wpis z mikrobloga

@skk1993: gościu przestań męczyć temat. wszytko się już wyjaśniło przyznałem się do błędu i nara
ps. nigdzie nie mówiłem, że cena będzie taka jak sprzed operacji za rok. podawałem tylko cenę złego skina.
  • Odpowiedz
@Perlo: gdyby ten mędrkujący gość podobny post walnął na podstronie csgotrade w reddicie, pewnie dostałby bana za bezczelną próbę scamu :P

co to za okazja, dajesz 5500, potem jak ci się uda sprzedać za 6000 dostaniesz z tego 500, to przecież nawet nie jest 10%.

tylko jednak cena pójdzie w dół, bo jest operacja i tych awp dropi więcej, do faktu tego już expert nie dotarł ( ͡°
  • Odpowiedz
@wfm125m: o kurde dawne czasy :D
@jakifreak: w moim przypadku zarobienie 10% to strata, zaplace podatek pozniej, zaplace zus, prowizje allegro itd i jestem na minusie xD takze no ;)
Kolega juz mniej wiecej zrozumial swoj blad, nie meczmy go dalej ;) Teraz rozmysla dosc realistycznie jak spieniezyc jak najdrozej, chociaz dalej przejawia bledne myslenie z powodu niewiedzy, ale juz jest dobrze ukierunkowany. Otacza sie tylko zlymi ludzmi,
  • Odpowiedz
@Perlo: Sam mam w dupie weary, patterny i inne pierdoły, ale nawet historia z opskinsa pokazuje, że 0,07 to jest cena bliżej 1400$ niż 1200$. PS Że ci się chce te ściany tekstu produkować.
  • Odpowiedz