Mirki, mam problem z zapłatą kartą na PS Store. Karta dodana, próbowałem różnych kombinacji z wpisaniem adresu, pisałem bez "/", numery w osobnych linijkach i to nic nie dało. Missed charges cały czas. Czy ktoś rozwiązał ten problem? #playstation #ps4
@qwed: dodajesz przez konsole czy www? sugerował bym to drugie :) wpisuj bez polskich znaków i w sumie tyle,na moje oko tylko imie nazwisko nr karty i ccv weryfikuje,ew zadzwon do banku czy ci nie blokują płatności.
@qwed: moze nie masz wystarczających środków? przy zakupach na pare zł i tak potrzebujesz na koncie minimum 20zł bo tyle wynosi minimalne doładowanie portfela,a może własnie spróbuj doładować portfel z konta i dopiero.
@EpicElion: Środki mam, jakieś grosze zostały ściągnięte z karty w celu weryfikacji. Doładować portfel z tego co widzę mogę jedynie przez PSC albo zdrapke.
Jednak widzę, niby mogę dodać ale też wyskakuje błąd. "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." mimo, że wszystko jest tak jak powinno być.
Kupuj zdrapki od dobrych sprzedawcow na alledrogo. Niedosyc ze niemasz strachu ze znowu psn z haxuja. To jeszcze cebuladeals bo 100zl psn da sie wyrwac i za 90-95zl :)
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#playstation #ps4
Jednak widzę, niby mogę dodać ale też wyskakuje błąd. "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." mimo, że wszystko jest tak jak powinno być.
Komentarz usunięty przez autora