Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +149

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

Hello,
We're committed to maintaining the state of Pokémon GO and our community of Trainers. People who violate the Pokémon GO Terms of Service (including by using third party software and other cheats) may have their gameplay affected and may not be able to see all the Pokémon around them. While we cannot discuss the systems implemented, we can confirm that we are constantly refining new ways to ensure the integrity of the game in order to keep it fun and fair for all Trainers.
As long as you're abiding by the Pokémon GO Terms of Service and the Pokémon GO Trainer guidelines, there should not be any reason for concern.
Wychodzi na to, że muszę pożegnać się z Pokemonami. Nie wiem jak to zniosę bo w ostatnim czasie zainwestowałem w tę grę masę wolnego czasu. Uważajcie na aplikacje które instalujecie.
Dziwne jest to, że pomimo bana mogę kupować przedmioty za golda a z 10km jaja wyskoczył larvitar.
#pokemongo
@mostek93: @Feuforce: @czlowiek-zelazko:
Tu masz link do tego wątku, pewnie musisz dolaczyc do grupy: link
źródło: comment_t7X1CVFDn5Os6nT8k1rKlOKsLhc5Pdzz.jpg
PobierzSpróbuj napisać do nich jeszcze raz. Zapytaj co musisz zrobić aby Cię odbanowali. Zapytaj dlaczego jesteś karany za drobne złamanie zasad, a spooferzy dalej latają bezkarnie. Wytknij im, że ich system nie jest idealny. W sumie nie masz nic do stracenia.
a) regulamin regulaminem ale dzięki tej apce nie masz przewagi w grze, każdy może sobie obliczyć iv tylko ty zyskujesz 20 sekund na wpisanie danych
B) fejki dalej w gymach a oni biorą się za aplikacje do liczenia iv
można by więcej wymieniać, szkoda konta, walcz dalej.