Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
Widzę, że sezon na szukanie haków na artystów, który zrezygnowali z Opola rozpoczęty

@marcin-: Widzę, że niektórzy nie zadają sobie trudu przeczytania postu do końca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Łosowski jest taki zajebisty to czemu przez te kilkanaście lat oryginalne KOMBI nie stworzyło żadnego bardziej popularnego utworu?

@Medioholik: moze dlatego, ze dobra muzyka rzadko staje sie popularna?
  • Odpowiedz
@RBNG Aj tam, przesadzasz. Nie jest zły, ale już nie ten sam poziom. Jego aktualna twórczość brzmi trochę jak losowe wciskanie klawiszy, że nie da się wyłapać linii melodyjnej.
Mnie jednak bardziej odpowiadał jego poprzedni styl ^^

@stan-tookie-1 Łysy cwaniak wiedział, że bez skojarzeń z oryginalnym Kombi nie ma racji bytu :D
  • Odpowiedz
@Aerials: No tak bo jak się raz postąpiło niemoralnie to trzeba tak robić do końca życia, nie można się zmienić, nie można podejmować lepszych decyzji bo raz się źle postąpiło. No tak, logika pisiorów w akcji.
  • Odpowiedz
@Aerials: Miałam kiedyś wejściówkę dziennikarską na Dzień Małego Miasteczka. Występował znany zespół lat słusznie minionych (lata 70. - w każdym razie są na pewno znani słuchaczom PR1). Zaraz po nich miało wejść KOMBII.

Dźwiękowcy Kombii naskoczyli na grający zespół, że mają zejść, bo oni muszą się rozstawić. Rozumiecie? Dla mnie sytuacja wyglądała jak "ej wy leśne dziadki spie... ze sceny, bo celebrities wchodzą". Nie pamiętam, jak się dogadali (i czy
  • Odpowiedz
@Aerials nie wspomniałeś o jednej rzeczy - Kombii płacą cały czas Łosowskiemu tantiemy za granie jego kompozycji, więc tak naprawdę oni się męczą a on siedzi w domu, pije herbatkę i kasuje siano. Podejrzewam że bardzo się wkurzył na ten bojkot bo ominęła go fajna sumka.
  • Odpowiedz
@Aerials: Ciekawe nie słyszałem tej historii. Czy "każde pokolenie ma własny (...)" to Kombii ? To kojarzy mi się z Katem gdzie jest dwa zespoły Kat ale historii nie znam.
  • Odpowiedz