Aktywne Wpisy

CzekoDonut +524
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Tworze aplikację w oparciu o wzorzec MVC. W programie po kliknięciu na przycisk tworze nowe okno. Chce żeby to okno umożliwiło dodanie opisu wydarzenia. W modelu miałbym klasę z listą tych opisów. Jednak za każdym otworzeniem okna tworzy się nowy kontroler. W jaki sposób to się poprawnie implementuje, żeby każdy kontroler dodawał opisy do tej samej listy? Pierwsza myśl to żeby do klasy w modelu zawierającą tę listę dodać singletona, jednak nie znam się na MVC i pewnie jest na to jakiś inny lepszy i sprawdzony sposób.
Komentarz usunięty przez autora