Wpis z mikrobloga

@Bethesda_sucks: ja bardzo lubię serial, mam do niego wielki sentyment. Uwielbiam te lasy, pola, miasteczka i karczmy, tych aktorów (grę Geralta i Jaskra (dobrze ktoś to zauważył, Jaskier jako przyjaciel - a nie nadęty pajac)), kostiumy, muzykę, ten klimat polskiej fantastyki.

Nie ma co się produkować i na siłę ich przekonywać.
  • Odpowiedz
Ludzie przyczepili się gumowych smoków, plucie na serial było modne i tak już zostało. Mimo że w mojej opinii był całkiem niezły.

@ArkanisGath: No właśnie, to pokazuje jak niektórym łatwo coś wmówić i zasugerować. Nikt w tym temacie sensownie nie uzasadnił czemu uważa Wiedźmina za gniota (ewentualnie bardzo kiepski serial), jedyne argumenty to właśnie słabe efekty specjalne, kostiumy i charakteryzacja (choć te dwie ostatnie pozycje stały na niezłym poziomie). Jedna
  • Odpowiedz
Nikt w tym temacie sensownie nie uzasadnił czemu uważa Wiedźmina za gniota

@Bethesda_sucks: XXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To ty ani razu nie uzasadniles dlaczego jest dobry. Twoj jedyny argument to 'WCALE NIE, MOIM
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: no i muzyczka, kiedyś mi się podobała. teraz z perspektywy czasu widzę że mogła byś lepsza patrząc po tym co zrobiono dla W3, ale jest parę kawałków które się bronią.
  • Odpowiedz
To ty ani razu nie uzasadniles dlaczego jest dobry. Twoj jedyny argument to 'WCALE NIE, MOIM ZDANIEM...'

@Hatespinner: lol
Napisał jakiś random, który jedyne co potrafi napisać to "XD", a do tego nie potrafi czytać. Uzasadnienie masz w moim pierwszym poście, a uzasadnienie tego,że Dinklage jest co najwyżej przeciętnym aktorem masz zaraz nad swoim postem. EOT.
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Czy ty w ogole widzisz co piszesz, czy ten trolling wrosl ci juz w kore mozgowa i nie widzisz nawet jak ktos podstawia ci pod nos twoje wlasne slowa? xD WSZYSTKO CO PISZESZ JEST TWOIM ZDANIEM CZOWIEKU. NIE JESTES ZADNYM WYZNACZNIKIEM W DZIEDZINIE FILMU I NIGDY NIE BEDZIESZ. RPG CODEX COKOLWIEK TO JEST TEZ NIE.

• Odpowiedz
@Hatespinner: > TWOIM ZDANIEM
No shit Sherlock. Jest jednak zasadnicza różnica między moimi postami, a twoimi, mianowicie ja argumentuję swoje stanowisko, a ty piszesz jedynie "to jest tylko twoja opinia", "nie masz racji", "aktorzy są sztywni", itp. Weźmy tych aktorów, podałeś jeden bardzo słaby przykład (bo Weronika Pelczyńska zagrała co najmniej poprawnie), a wystarczy obejrzeć dowolny odcinek i przykładów świetnej gry aktorskiej jest całe mnóstwo. Ja wybrałem sceny z pierwszego
Bethesda_sucks - @Hatespinner: > TWOIM ZDANIEM
No shit Sherlock. Jest jednak zasadni...
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Ja swoje argumentowalem i to w nieskonczenie bardziej wiarygodny sposob. Mianowicie to nie jest moja opinia, tylko opinia ludzi, ktorzy znaja sie na filmie. A nawet wez sobie opinie ludzi z IMDB.
GRA AKTORSKA
KAMERA
AKCJA
EFEKTY
To sa rzeczy oceniane jako dno w tym filmie i nawet nie chce mi sie wchodzic na google zeby przeklejac przyklady bo i tak nikt ich nie
  • Odpowiedz
Jeszcze jedno: serial był na tyle dobry by przekonać mnie do zabrania się za książkę i już na samym początku dostrzegłem, że w niektórych momentach serial wypadł lepiej. Weźmy opowiadanie Wiedźmin z tomu "Ostatnie życzenie", w serialu Żebrowski był bardziej przekonujący w rozmowie z Veleradem, w książce wystarczyło, że Gerlat zmienił temat i incydent w karczmie został zapomniany, lol. Zdarzały się też i odwrotne sytuacje, ale generalnie serial polskiej produkcji jest godny
  • Odpowiedz