Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +44
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz
szaman136 +643
Hahahaha dobre dobre, mój Mikołaju #wykopaka
źródło: scaled_1000026948
Pobierz

@trq: Niestety polski mainstream kinowy leży i kwiczy. Nie wiem, może tak uczą ich już w teatrze i szkołach reżyserskich. Obraz i gra aktorska to jest dno i pół metra mułu.
Po prostu holywood, jakkolwiek by go nie hejtować za płytkość,
ale mnie teraz striggerowales xD
wiedzmin powstawal w czasach gdy krolowaly xeny i inni herkulesi, te seriale tez bardzo slabo sie zestarzaly
a może jednak
@Croudflup: zdecyduj
Bo opinię o nim wyrobiłem jakieś 4 lata przed obejrzeniem 1 odcinków tej serii.
Komentarz usunięty przez autora
- słaby scenariusz - zbyt chaotyczna mozaika epizodów, wypaczony i po prostu spłycony polot pierwowzoru, zamiast niego siermiężność i śmieszność na haju. Zmiany w stosunku do oryginału niespójne, całość niejasna i nieprzekonująca.
- nędza scenografii i charakteryzacji, rekwizytów i strojów, które budzą tylko uśmiech politowania
- choreografia scen i walk, ich dynamika i ujęcia wołają o pomstę do nieba
- efekty specjalne to tylko wisienka
Rozumiem że wpis ma charakter trochę humorystyczny,aczkolwiek ja też nie mam jakichś złych wspomnień z serialem.Fakt,nie był dobry - ale był oglądalny, a w czasach kiedy wychodził i o widzów walczył ze sobą "klan" z "m jak miłość" stanowił naprawdę fajną odskocznię.
#niepopularnaopinia