Wpis z mikrobloga

@Bethesda_sucks: też uważam, że (pomijając efekty) serial był naprawdę dobry i wciągający. Całkiem inaczej niż film, który był po prostu zlepkiem scen z serialu, czyniąc go niestrawnym i powierzchownym.
  • Odpowiedz
@dr_gorasul: Też bym chciał żeby serial Netflixa zrobił furorę i dla odmiany pozostał wierny oryginałowi, ale obawiam się, że w dobie politycznej poprawności zrobią z tego jakąś pokrakę. Nie wyobrażam sobie żeby w dzisiejszych czasach jakakolwiek amerykańska telewizja (a już na pewno nie Netflix) pozwoliły sobie na wyłącznie białą obsadę. W Polsce też raczej nie będą kręcili i wówczas nie będzie raczej tego klimatu co w naszym. Mi jest szkoda,
  • Odpowiedz
Wszyscy tak czepiają się tych efektów specjalnych. Ja też się czepiałem, do momentu aż obejrzałem Szybcy i Wściekli 8. Dla porównania amerykańska superprodukcja za miliard USD i nasz rodzimy serial z roku 2001 z budżetem, który nie stanowił nawet promila budżetu tej pierwszej produkcji.
Czy faktycznie Wiedźmin wypada aż tak źle?
Kicu94 - Wszyscy tak czepiają się tych efektów specjalnych. Ja też się czepiałem, do ...

źródło: comment_q6AlAXZB4bx0puty9eA6gA5TZ9fmPNDW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz