Wpis z mikrobloga

Jednego jedynie jestem pewien, wcześniej tego nie zauważałem ale jak się spojrzy na kilka spraw wcześniej to jestem pewny że Rutkowski jest zatrudniany tylko i wyłącznie po to by siać zamęt, opłacany jest by odsuwać podejrzenia od prawdziwych sprawców XD
#magdazuk
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@benzdriver: Nie uczestniczę w tym co się dzieje, ale to co piszesz jest festiwalem s-----------m i żenadą. Lambadziara czy nie, należy wyjaśnić tą sprawę. Jeżeli istnieje jakaś "szajka" należy ją usunąć, jeżeli nie to należy ukarać winnych, jeżeli wyskoczyła sama to należy to wyjaśnić i udowodnić.
Przyznaję, że do sprawy podszedłem dość osobiście. Mam córkę której bezpieczeństwo jest dla mnie największym priorytetem. Nie chciałbym, aby kiedykolwiek została gdziekolwiek sprzedana. Nawet
  • Odpowiedz
Rutkowski jest zatrudniany po to żeby uczynić sprawę medialną. Zwrócić na nią uwagę wszystkich. I ze swojej roli wywiazuje się bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: Tak sobie robi reklamę, w myśl zasady, ze nie ważne co o nim mówią, ważne żeby mówili. Po kilku takich inbach pewnie ilość zleceń na sprawdzenie wierności partnera wzrasta, a hajs sie zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz