Aktywne Wpisy
JaX92 +115
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +105

jak jeszcze go widywałem i po tym jak zerwał z dziewczyną (internetową xD) i ktoś powiedział słowo ''zerwanie'' albo ''zdrada'' albo ''dziewczyna'' to mu łezka leciała i odchodził obrażony i trzeba było go pocieszać xD tzn inni czuli sie w tym obowiazku, ja
@Motloch: xDDD ile masz lat ?
Komentarz usunięty przez autora
Pośmieszkować sobie nie można jak dzieciaczki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I zaczęło się: różowa do swojego bolca "Seba, spokojnie, piorun nie uderza dwa razy w top samo miejsce! Nie martw się" i tak dalej - gościu pół roku temu skończył chemię i potem "impreza" już tylko o tym :/
Znamy się tylko na cześć, więc skąd miałbym wiedzieć o jej matce? I mogła zwrócić mi uwagę, jasne, ale nie w taki sposób, z wielką pretensją, i obrażać się na cały świat.
No i chodzi mi ogólnie o takie zachowania, a nie tylko ten jeden kontretny przykład.