Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +44
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
Phantom-Zero +4
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Śmieszkujesz jakimś tekstem o zdradzie, wszyscy się śmieją, a ta jedna osoba krzywo się na Ciebie patrzy i ma żal, bo niedawno została zdradzona, a Ty nawet o tym nie wiesz. Jeszcze brakuje tylko, żeby rzuciła jakimś tekstem NO BARDZO ŚMIESZNE, a to też sie zdarza.
Wymiana zdań wczoraj na domówce:
- No chyba Twoja mama
- Moja matka umarła tydzień temu, ALE FAJNIE ZE WSPOMINASZ.
I k---a wszyscy patrzą po sobie i nie wiedzą co powiedzieć, a tamta głupia p---a siedzi zadowolona, że pokazała wszystkim jaka jest cierpiąca i urażona. Wróciłem z imprezy o 2, a do teraz chodze w kółko po pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zalesie #bekazpodludzi #oswiadczeniezdupy
jak jeszcze go widywałem i po tym jak zerwał z dziewczyną (internetową xD) i ktoś powiedział słowo ''zerwanie'' albo ''zdrada'' albo ''dziewczyna'' to mu łezka leciała i odchodził obrażony i trzeba było go pocieszać xD tzn inni czuli sie w tym obowiazku, ja
@Motloch: xDDD ile masz lat ?
Komentarz usunięty przez autora
Pośmieszkować sobie nie można jak dzieciaczki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I zaczęło się: różowa do swojego bolca "Seba, spokojnie, piorun nie uderza dwa razy w top samo miejsce! Nie martw się" i tak dalej - gościu pół roku temu skończył chemię i potem "impreza" już tylko o tym :/
Jeżeli lubisz tak pożartować, a jednocześnie zdarzy Ci się trafić na osobę której tydzień temu zmarła mama to powinieneś mieć odwagę, żeby potem te osobę przeprosić i okazać jej chociaż odrobinę współczucia.
a nie udawać uuuu k---a chłut jednostka ja to jestem bez uczuć
Znamy się tylko na cześć, więc skąd miałbym wiedzieć o jej matce? I mogła zwrócić mi uwagę, jasne, ale nie w taki sposób, z wielką pretensją, i obrażać się na cały świat.
No i chodzi mi ogólnie o takie zachowania, a nie tylko ten jeden kontretny przykład.