Aktywne Wpisy

KingaM +6
Mój sześcioletni syn ma marzenie zostać sam w domu a ja jestem tą wizją totalnie przerażona. Owszem w jego wieku powoziłam konno do innej wsi do rodziców na pole, ale to były inne czasy. Żałuje teraz że nie założyłam monitoringu w domu. Już chyba prędzej zgodziłabym się na ptasznika w domu, o którym również marzy. Chyba były mąż miał gdzieś krótkofalówki, które mogłyby pomóc w spełnieniu tego marzenia tak by czuć się

mocarnyknur +93

Mirabelki! ʕ•ᴥ•ʔ Przedstawiam zmianę w moich włosach. Jeszcze nie jest idealnie, ale widać postęp. Pierwsze zdjęcie ze stycznia tego roku, dwa kolejne obecnie. Jak patrzę jak wcześniej wyglądały moje włosy to dziwię się sama sobie, że w ogóle wychodziłam gdziekolwiek z domu xD Nie wiem czemu były w takim stanie, bo ani nie używałam prostownicy, ani ich nie farbowałam.
Zaczęłam co miesiąc obcinać zniszczone końcówki i przerzuciłam się na naturalne szampony (polecam markę Eco Laboratorie), co miesiąc robię wprasowywanie płynnej keratyny parownicą u fryzjerki, włosy suszę chłodnym nawiewem, rozczesuję je tylko na sucho, a na noc zaplatam warkocze. Najwięcej dało mi olejowanie 2x w tygodniu, już po kilku zabiegach włosy wyglądały dużo lepiej.
Nadal nie osiągnęłam wymarzonego efektu lśniących włosów, ale przynajmniej te końcówki nie są takie paskudne. Wolniej się rozdwajają i są całkiem sprężyste jak sobie nimi macham.
źródło: comment_HhXaWDu8eApEFhojEgRMlXnEBk2i1kVJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_N794kcHdPHjDMn3Nh7heHX7Sbz0RwUxq.jpg
PobierzOlej mieszasz z maską, czy nakładasz ją jako podkład i na to olej?
Ciekawe z keratyną, świetnie Twoje włosy na nią reagują, a jakieś dodatkowe proteiny w pielęgnacji dorzucasz, czy już nie?
Komentarz usunięty przez autora
Odżywia i daje efekt rozjaśnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_zgSZRMDoUrjOsuPsAPMkaepjbdvUTVl5.jpg
Pobierzźródło: comment_77l6JNoYsCK2fiB95FUGMHWP0K5qh04z.jpg
Pobierz