Aktywne Wpisy

Wikariush +424
Nawet nie wiem jak to otagować. 3 lata różnicy w wieku licealnym a typiara zrobiła z chlopaka 40 letniego zboka.
źródło: 1000014914
Pobierz
Ale pomidorek zara wleci. Nie ma nic lepszego niż kromka chrupiącego chlebka, z posulanym pomidorkiem i cebulką (。◕‿‿◕。)
#oswiadczenie
#oswiadczenie
źródło: temp_file4130632398133018946
Pobierz

Mirabelki! ʕ•ᴥ•ʔ Przedstawiam zmianę w moich włosach. Jeszcze nie jest idealnie, ale widać postęp. Pierwsze zdjęcie ze stycznia tego roku, dwa kolejne obecnie. Jak patrzę jak wcześniej wyglądały moje włosy to dziwię się sama sobie, że w ogóle wychodziłam gdziekolwiek z domu xD Nie wiem czemu były w takim stanie, bo ani nie używałam prostownicy, ani ich nie farbowałam.
Zaczęłam co miesiąc obcinać zniszczone końcówki i przerzuciłam się na naturalne szampony (polecam markę Eco Laboratorie), co miesiąc robię wprasowywanie płynnej keratyny parownicą u fryzjerki, włosy suszę chłodnym nawiewem, rozczesuję je tylko na sucho, a na noc zaplatam warkocze. Najwięcej dało mi olejowanie 2x w tygodniu, już po kilku zabiegach włosy wyglądały dużo lepiej.
Nadal nie osiągnęłam wymarzonego efektu lśniących włosów, ale przynajmniej te końcówki nie są takie paskudne. Wolniej się rozdwajają i są całkiem sprężyste jak sobie nimi macham.
źródło: comment_HhXaWDu8eApEFhojEgRMlXnEBk2i1kVJ.jpg
PobierzJaka maska? Zmieszać po dwie łyżki maski, oleju z pestek winogron i olejku Garnier odżywianie i blask, wetrzeć we włosy i co dalej? Owinąć to czymś? A potem umyć normalnie, czy jakoś szorować lub myć pięć razy? A po umyciu i wysuszeniu zimnym powietrzem wcierka Jantar
1. Jaka maska? / do olejowania najlepiej coś prostego. Na początek taniocha, np. Kallos Color, albo coś z Agafii - na przykład maska drożdżowa.
2. Zmieszać po dwie łyżki maski, oleju z pestek winogron i olejku Garnier odżywianie i blask, wetrzeć we włosy i co dalej? / zmieszać sporą porcję maski z 1 płaską łyżka oleju łącznie, czy mieszasz czy nie różne typy.
@PrytaFatalna: Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :-)
źródło: comment_plLOKA1e29krIdcupQ0iw02I7CO6kDqQ.jpg
Pobierzi ile się leje tego oleju? Trzeba przesycić włosy czy wystarczy tylko delikatnie je podoleić?
@Admiinistrator: Jezusmaria, skąd ty znasz ten cały włosomaniacki sztafaż?!?
Komentarz usunięty przez autora