Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +70
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

@waginator, @czlapka, @Borys125, @dsdasdf, @Deba, @ckimit, @sid03, @goras, @jaras2
Australia: 10 drużyn w lidze, po 27 meczach najlepsza 6 awansuje do playoffów o mistrzostwo: miejsca 3-6 grają ze sobą ćwierćfinały, 1-2 są rozstawione w półfinale. Awans do Azjatyckiej CL zyskuje nie zwycięzca sezonu zasadniczego, lecz playoffów - więc starczy zająć 6. miejsce na 10 drużyn i zagrać parę dobrych spotkań na koniec sezonu.
Taki trochę hokejowy system, ale też ładne.
Z tym że Ty wytłumaczyłeś to w 3 linijkach. Ja w jakichś 33. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tylko jak napisałem na początku - wywnioskowałem to z tabel na Flashscore, a nie źródeł, regulaminów, więc ręki za każdy z podpunktów uciąć nie dam.
Komentarz usunięty przez autora
Sprawdziłem i ci White Stars wystartowali w tym roku w III lidze i już nie wyjdą ze strefy spadkowej. W ogóle 3 ostatnie drużyny w III lidze chyba nie dostały licencji na kolejny sezon, bo w tabeli są na ostatnich miejscach, mimo że 13. ekipa ma mniej punktów.
A sprawa skończyła się tak, że uznano odwołanie, wynik 1:1 z boiska utrzymano, ale Eupen zremisował z Antwerpią