Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Perlo: @sid03: Nie wiem, czy ktokolwiek tam ogarnia wyniki innych drużyn. Kibice też chyba się nie hejtują, bo pamiętają tylko o co gra ich zespół. Pozostałe są w innej galaktyce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@idol89:

Australia: 10 drużyn w lidze, po 27 meczach najlepsza 6 awansuje do playoffów o mistrzostwo: miejsca 3-6 grają ze sobą ćwierćfinały, 1-2 są rozstawione w półfinale. Awans do Azjatyckiej CL zyskuje nie zwycięzca sezonu zasadniczego, lecz playoffów - więc starczy zająć 6. miejsce na 10 drużyn i zagrać parę dobrych spotkań na koniec sezonu.
  • Odpowiedz
@MaIutkiCzlowiek: I nie dzielą punktów? ( )

Taki trochę hokejowy system, ale też ładne.
Z tym że Ty wytłumaczyłeś to w 3 linijkach. Ja w jakichś 33. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Jakub_Olkiewicz: Dzięki. : )
Tylko jak napisałem na początku - wywnioskowałem to z tabel na Flashscore, a nie źródeł, regulaminów, więc ręki za każdy z podpunktów uciąć nie dam.
  • Odpowiedz
@arko123: OciechujXD Też dobre
Sprawdziłem i ci White Stars wystartowali w tym roku w III lidze i już nie wyjdą ze strefy spadkowej. W ogóle 3 ostatnie drużyny w III lidze chyba nie dostały licencji na kolejny sezon, bo w tabeli są na ostatnich miejscach, mimo że 13. ekipa ma mniej punktów.

A sprawa skończyła się tak, że uznano odwołanie, wynik 1:1 z boiska utrzymano, ale Eupen zremisował z Antwerpią
  • Odpowiedz
@idol89: Ale jeszcze mi się nie zgadza liczba spadkowiczow z ekstraklasy, bo spadła tylko ostatnia drużyna, a awansowaly dwie - więc o jakimś kruczku chyba jeszcze zapomniales, albo mi się już p------o (absolutnie niewykluczone) xD
  • Odpowiedz