Aktywne Wpisy

kutmen2 +227
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +110
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

@Elysian: Kolejny proepidemik i antynaukowy oszołom hop do kolekcji xD
Komentarz usunięty przez autora
Ja też lepiej czuję się na tabletkach niż bez nich. Mam wiekszą kontrolę nad swoim organizmem i ten komfort, że znam dobrze swoje ciało.
Najważniejsze aby minimum raz na rok robić komplet badań i dobrze dobrać lek.
Oczywiście, że jak przy każdym leku mogą wystąpić skutki uboczne, ale na wątrobę wystarczy przyjmować osłonki, a na niebezpieczne skutki krzepliwości na pewno zareaguje lekarz.
A co do tycia to bzdura.
ale nawet mi się nie chciało zaczynać dyskusji, szanuje za ten tekst
@Dutch: Pan Magical jest BOGIEM.
@Dutch: można oglądać różne programy rozrywkowe i nadal przyjmować do wiadomości rzeczywistość taką, jaką opisuje nauka.
Śmieją się z ciemnogrodu w kraju, a sami nie mają pojęcia o tak podstawowych sprawach jaką jest antykoncepcja, a na dodatek kilka komentarzy napisały kobiety których to najbardziej dotyczy. Wszyscy wszystko wiedzą i się śmieją jak ktoś chce coś
Komentarz usunięty przez autora
1. Źródła
2. Nosz JPD PANOWIE jak zatrzymanie owulacji, naturalnego cyklu, na kilka lat może nie mieć skutków negatywnych dla płodności.
@Dutch no mnóstwo osób ogląda m.in. Te patologie, wierzy w brednie i pisze takie bzdury, że głowa mała. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pod wpisem Serio był festiwal s----------a.