Wpis z mikrobloga

@blubi_su: No to nagroda na hakaton już jest a jak @m__b podpisze to będzie mega
Tak to ja ten zjeb od nietagowania na nocnej. I jak nocna nadal nie powinna tagować z uwagi na tradycję. tak fajnie by było jak by tagi działały jak trzeba..

A i na kontakcie po tygodniu odczytali moje zgłoszenie na ten temat to może coś się ruszy
  • Odpowiedz
  • 16
@wytrzzeszcz ależ mnie wkurzasz. Co Ty wiesz o tradycji wykopu? Przecież ledwo dwa lata tu jesteś. To nie żadna tradycja tylko widzimisie trolli z karaczana i innych debili z tak zwanej nocnej patologii. Weź skończ p-------ć głupoty.
  • Odpowiedz
  • 0
@kicajka możliwe. Zależy od tego co serwujesz za content. Ogólnie jest już tak źle że jedyne co zostaje to intensywne filtrowanie czarną listą.
Wtedy zostaje parę ciekawych wpisów w zalewie szamba. Przez brak tagów nie da się tego szamba filtrować. Proste?
  • Odpowiedz
intensywne filtrowanie czarną listą

@blubi_su: Masz na myśli wykopalisko czy mirko? Przecież można tylko zaobserwować ulubione i korzystać tylko z Mojego Wypoku. To nieco szybsze niż codzienna praca z czarnolistowaniem nowego gunwa.
  • Odpowiedz
@niezbyt: tam masz miks wszystkich wpisów osób które obserwujesz, ich dodawane znaleziska itd. A mi zależy jedynie na nowych tagach. Obserwuję pare i zależy mi na tym żeby się wyświetlały od razu. Tuż po dodaniu. Tak jak to działało od poczatku implementacji tej funkcjonalności.

Masz na myśli wykopalisko czy mirko?

@niezbyt: jedno i drugie.
  • Odpowiedz
tam masz miks wszystkich wpisów osób które obserwujesz, ich dodawane znaleziska itd.

@blubi_su: Na "Mój wykop" można kliknąć żeby pokazywał tylko wpisy które mają określony tag i nie widzisz całej pozostałej aktywności obserwowanych użytkowników.
  • Odpowiedz
@flager: jasne że można. I tam to działa, jednak jest to swego rodzaju obejście. Po to jest opcja # przy awatrarze z ilościa nie odczytanych postów z obserwowanych tagów żeby z niej korzystać. I jeszcze parę dni temu to działało. Aż nie "naprawili" spieprzonych gorących.
  • Odpowiedz