Wpis z mikrobloga

• 339
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 110
@Lookazz z tego nie beka, beka z jego rodzicow, ktorzy go pasą. Mlody albo musi w--------c na sile bo babcia kaze, albo jeszcze nieswiadomy
  • Odpowiedz
@Shashek: taka nadwaga w wieku 8 lat to nie jest coś z czego się wyrasta. Widziałem gdzieś jego młodszą siostrę, podobny pączek. Super chłopak, ale widać ma bardzo złe nawyki żywieniowe (patrz: jego talerz mięcha z kluskami), pewnie jakieś genetyczne predyspozycje, co odbije się na jego zdrowiu w przyszłości.
  • Odpowiedz
@kakkerlak: da się wyrosnąć z odpowiednią siłą woli. Mam znajomego, otyłego w dzieciństwie jeszcze bardziej, któremu udało się z tego wyjść. No ale trzeba mieć do tego faktycznie motywację. Większości się to nie uda.

• Odpowiedz
Młody robi to co kocha, jest sympatyczny i bardzo go lubię. Lepiej tak niż żeby oglądał jakiś pajacow na YouTube. Mam nadzieję, że daleko zajdzie. Matiego to Ty szanuj.
  • Odpowiedz
Największy kozak w tej szopce. Nie oglądam raczej takich gowno-programów, ale wyjątkowo w ten sezon się wkrecilem, głównie przez Matiego. Ja w wieku 8 lat nie wiedziałem jak herbatę poslodzic a on... mógłby robić catering na swoją komunię. Szacun dla dzieciaka, a z wagi to jeszcze wyrośnie.
  • Odpowiedz
@Lookazz: Mój przyjaciel w wieku 8 lat wyglądał jak salceson. Teraz jak jest już dorosły to dziewczyny na jego widok ściągają majtki przez głowę nawet przy jego zerowych staraniach. Nigdy nie wiadomo, co z nami zrobi okres dojrzewania.
  • Odpowiedz
@asenjo tak jest nauczony, w którymś z odcinków gdy inny chłopiec wydłubywał z burgera ogórki, Mateusz się oburzył "co ty robisz! Marnujesz burgera....", po prostu w domu wkładają mu do głowy że jedzenia się nie wyrzuca i wszystko co ma nałożone musi zjeść. Też tak kiedyś miałam xD
  • Odpowiedz