Aktywne Wpisy

Woockashek +233
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

Guminator +165

Teraz to śmieje sama z siebie xD Ferrari z Temu.
#samochody #motoryzacja #heheszki
źródło: IMG_1050
PobierzNajlepsze jest to, że kupiłam ją w 2025 roku i dopiero teraz zauważyłam podobieństwo.
Ps: Moja ma czworo drzwi. Ferrari jeszcze musi nadrobić xD
@ja_jesio_ne: To tak jak z tą córką studiującą prawo. Zawsze ktoś musi obnosić się ze swoją nienawiścią do suwów.
źródło: IMG_1516
Pobierzźródło: Mazda3FerrariGTC4Lusso
Pobierz@Prawdziwy_Oponiarz: mentalne biedaki i tak kupią no bo logo jest tak?
@ja_jesio_ne: Suvy nie powstaly przypadkiem,
Tylko po prostu STARUCHY to od 20-30 lat glowna klientela salonow, wiec fabryki klepia to kogo jest najwiecej, a demograficznie STARUCHOW jest najwiecej,
Dawniej STARUCHY byli MLODZIAKAMI po 18-30 lat. takich bylo najwiecej demograficznie w 1960-1990, I wtedy byly produkowane
Tylko po prostu STARUCHY to od 20-30 lat glowna klientela salonow, wiec fabryki klepia to kogo jest najwiecej, a demograficznie STARUCHOW jest najwiecej,
Dawniej STARUCHY byli MLODZIAKAMI po 18-30 lat. takich bylo najwiecej demograficznie w 1960-1990, I wtedy byly produkowane fury na ktore sie mlode D--Y wyrywalo.
A obecnie na co ma mlody wyrwac mloda dope? Na KASZKAJA? litosci...