Wpis z mikrobloga

@ja_jesio_ne porażką nie są suvy tylko fakt, że zastąpiły wszystkie inne auta. Kupując niby wielkiego suva za 200+K PLN dostajesz auto 4-osobowe (bo piąta zamiast mieć wygodny fotel siedzi na wąskiej desce) (°°
  • Odpowiedz
@Sin-: Mazda jest ładna. Jeszcze w tym kolorze wygląda super. Ferrari to nie są auta dla zwykłych ludzi i do normalnej jazdy, szkoda sobie tym głowę zawracać.
  • Odpowiedz
najważniejsze, że Ci się podoba. Dla mnie suvy to upadek motoryzacji. Poluję na 323 GTX, ale ciężko jest. Pewnie nigdy już nie kupię, ech

Prawdziwy_Oponiarz

@ja_jesio_ne: Suvy nie powstaly przypadkiem,
Tylko po prostu STARUCHY to od 20-30 lat glowna klientela salonow, wiec fabryki klepia to kogo jest najwiecej, a demograficznie STARUCHOW jest najwiecej,
Dawniej STARUCHY byli MLODZIAKAMI po 18-30 lat. takich bylo najwiecej demograficznie w 1960-1990, I wtedy byly produkowane
  • Odpowiedz
@enron: @bigos555 Suvy nie powstaly przypadkiem,
Tylko po prostu STARUCHY to od 20-30 lat glowna klientela salonow, wiec fabryki klepia to kogo jest najwiecej, a demograficznie STARUCHOW jest najwiecej,
Dawniej STARUCHY byli MLODZIAKAMI po 18-30 lat. takich bylo najwiecej demograficznie w 1960-1990, I wtedy byly produkowane fury na ktore sie mlode D--Y wyrywalo.

A obecnie na co ma mlody wyrwac mloda dope? Na KASZKAJA? litosci...
  • Odpowiedz