Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +142
Francja TFR 1.62 - France's demographic collapse. Francja po cichutku wymiera. Francja będzie mieć kłopoty. Co dalej? Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
źródło: IMG_20250409_184258
Pobierz
Grubapije +33
#raportzpanstwasrodka Chryste Panie
źródło: temp_file6519986045593151650
Pobierz

#jezykpolski #edukacja #szkola
źródło: comment_lJZpaBX3SYYL8i24H1gcRYMEc5Xare50.jpg
Pobierzźródło: comment_c8jjcLXHc5Pey5v4fe7kH5TjQ6JnGSuP.jpg
Pobierz@Pikulec: Kursywa to po prostu pismo ręczne. I jest upośledzona jedynie w ten sposób, że wszystkie pociągnięcia mają tę samą grubość, o czym pisałem wyżej, co jest winą aktualnie używanych stalówek. Gęsie pióra tego nie miały.
źródło: comment_RNp82yybc2Le5HFhuNx20E2r3L5kfIwv.jpg
PobierzCo do tematu to też piszę tak "s" i wyobraźcie sobie, że w technikum pani od niemieckiego spieła się do mnie, że tak s nie wygląda i mam pisać normalnie ;o Ale dla mnie to jest normalnie i nie wiedziałem nawet, że dziwnie pisze i o jakie "poprawne" s jej chodzi.... sama podeszła poprawić o.o