Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +117
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

#jezykpolski #edukacja #szkola
źródło: comment_lJZpaBX3SYYL8i24H1gcRYMEc5Xare50.jpg
Pobierzźródło: comment_c8jjcLXHc5Pey5v4fe7kH5TjQ6JnGSuP.jpg
Pobierz@Pikulec: Kursywa to po prostu pismo ręczne. I jest upośledzona jedynie w ten sposób, że wszystkie pociągnięcia mają tę samą grubość, o czym pisałem wyżej, co jest winą aktualnie używanych stalówek. Gęsie pióra tego nie miały.
źródło: comment_RNp82yybc2Le5HFhuNx20E2r3L5kfIwv.jpg
PobierzCo do tematu to też piszę tak "s" i wyobraźcie sobie, że w technikum pani od niemieckiego spieła się do mnie, że tak s nie wygląda i mam pisać normalnie ;o Ale dla mnie to jest normalnie i nie wiedziałem nawet, że dziwnie pisze i o jakie "poprawne" s jej chodzi.... sama podeszła poprawić o.o