Aktywne Wpisy

MonazoPL +253
kaszaamanna +626
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Jestem w technikum informatycznym w Krakowie, Od paru miesięcy pracuję na połówkę jako programista iOS za normalny w tej branży hajs. Patrząc na to jak dużo się tu uczę zastanawiam się jakie studia wybrać żeby jak najlepiej wykorzystać czas
W pigułce, czy:
UEK inf. stos. + praca na 1/2 od początku == AGH inf. + praca na 1/2 na ostatnich dwóch latach
Nie wiem ile rzeczywiście można wynieść z polskiej uczelni, napewno z mojej perspektywy praca > matma,fizyka. A tego drugiego nie ma na UEKu wgl albo dużo.
Zapraszam do udzielania rad, mile widziane opinie studentów inf. stos. na UEKu.
Może zarządzanie procesami produkcji na polibudzie? Matma i fiza jest, do tego liźniesz zarządzanie zgrają informatyków.
Jeśli jednak pracujesz na pół gwizdka to zaoczne nie powinny być tragedią.
Zarówno czasowo jak i hajsowo.
Ew. myśl coś w kierunku biznesowo-ekonomicznym.
@niezdecydowanygeek: jak ci się wydaje co to znaczy?
A co do studiów, te przedmioty "niekierunkowe" są zwykle prowadzone tak sobie, przez co raczej nie polecam liczenie na przedmioty gospodarcze na kierunku technicznym.
Rozważałeś pójście na pełny etat i zrobienie inżyniera "w co 2 weekend"?
Anyway, informatyka stosowana nie brzmi źle.
Zaocznych raczej nie rozważam, nie chciałbym się pozbyć weekendów. Chociaż pewnie będę musiał wyzbyć się tego kaprysu i rozważyć za i
Nie mówię, że zaoczne studiowanie to najlepsza rzecz na ziemi, ale warto ją sobie mocno rozważyć, bo ma swoje plusy. No i przy studiach zaocznych pozbywasz się "połowy" weekendów przez