Aktywne Wpisy

mearecensusus +16

niebieskikociak +170
Czekajcie chcecie mi powiedzieć że w #lublin były syreny i nie dali żadnej informacji co sie dzieje? Cudowny jest ten kraj XDD
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dlaczego ktokolwiek uważa javę za dobry język czy platformę programistyczną? Tam nawet nie ma takiego czegoś jak właściwość a do w miarę przejrzystego używania obiektów klasy podobnej do datetime z C# trzeba instalować 3rd party libary (joda-time) bo klasa Date to jakaś porażka... a no i tak zajebiste ide jak eclipse nie posiada odpowiednika nugeta xDDD + intellisense działa tak żałośnie, że po użyciu import java.util i wstawieniu kropki wyświetla co innego niż po ponownym wstawieniu kropki po jej usunięciu xDD
Dopiero zaczynam się tego uczyć, bo w pracy podobno będę musiał tego używać a już znajduję tyle niedogodnień, że mam ochotę tym jebnąć i wrócić do visual studio klepać kod...
Komentarz usunięty przez moderatora
Plusem Javy jest za to jej otwartość i uniwersalność no i rewelacyjnie wydajna maszyna wirtualna z
+ niestety widzę, że do szerszego wachlarza zastosowań nie ma tak dobrego jak VS darmowego IDE (IntelliJ ma ograniczenia ;/)
Co do książek nie pomogę, uczyłem się dość dawno temu głównie od kolegów, stack overflow