Aktywne Wpisy
rales +4
Gdybyście musieli dodać jeden obowiązkowy przedmiot w szkole (bez usuwania żadnego) powiedzmy w klasach 7-8 sp i całym liceum, to jaki?
Jarusek +66
#programista15k straci na propozycjach ustawy PIT Sławomira Mentzena.
Przysłowiowy programisty 15k będący aktualnie na uldze IP BOX zapłaci o ponad 7,5 tys. zł więcej podatku dochodowego przy rozwiązaniach proponowanych w projektach ustawa Sławomira Mentzena, wyliczenia po uwzględnieniu kwoty wolnej od podatku: 12 x płaca minimalna.
Wyliczenia są pokłosiem znaleziska "Dlaczego Konfederacja nie obniży ci podatków?" wiszącego w wykopalisku. Niestety tam nie trwa merytoryczna dyskusja, tylko fanboje konfederacji zleciały się do zakopywania.
#
Przysłowiowy programisty 15k będący aktualnie na uldze IP BOX zapłaci o ponad 7,5 tys. zł więcej podatku dochodowego przy rozwiązaniach proponowanych w projektach ustawa Sławomira Mentzena, wyliczenia po uwzględnieniu kwoty wolnej od podatku: 12 x płaca minimalna.
Wyliczenia są pokłosiem znaleziska "Dlaczego Konfederacja nie obniży ci podatków?" wiszącego w wykopalisku. Niestety tam nie trwa merytoryczna dyskusja, tylko fanboje konfederacji zleciały się do zakopywania.
#
Dlaczego ktokolwiek uważa javę za dobry język czy platformę programistyczną? Tam nawet nie ma takiego czegoś jak właściwość a do w miarę przejrzystego używania obiektów klasy podobnej do datetime z C# trzeba instalować 3rd party libary (joda-time) bo klasa Date to jakaś porażka... a no i tak zajebiste ide jak eclipse nie posiada odpowiednika nugeta xDDD + intellisense działa tak żałośnie, że po użyciu import java.util i wstawieniu kropki wyświetla co innego niż po ponownym wstawieniu kropki po jej usunięciu xDD
Dopiero zaczynam się tego uczyć, bo w pracy podobno będę musiał tego używać a już znajduję tyle niedogodnień, że mam ochotę tym jebnąć i wrócić do visual studio klepać kod...
Co jest dziwnego w tym kodzie co wkleiłeś? Settery i gettery, robi tak cała reszta świata poza C#
Jacy wrogowie XD To juz jest kosmos troll, podoba mi się
@zaqwsxdsa: nie
Komentarz usunięty przez autora
???
Daję się trollować jak mały pelikan
@tell_me_more: kto jeszcze? Znaczy rozumiem, że można sobie emulować to na róóóżne sposoby, ale natywnie wspiera C#, objc i nieco skryptowych
Jeśli chodzi o szybkość i płynność działania (nie wiem, na ile uważasz to za ważną rzecz), to
Java się zestarzała mocno, tego języka używa się dla zajebistego jre i miliona bibliotek i frameworków.
Ale też nie za daleko, bo ta cała reszta świata poza c# *i innymi językami, co ma natywne properties, nie ma natywnych properties
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak czy siak, co się ubawiłem to moje <3