Aktywne Wpisy

maro-grzechotnik +70
źródło: 20260302_165605
Pobierz
MokebeElDursi +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20260302_165605
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dlaczego ktokolwiek uważa javę za dobry język czy platformę programistyczną? Tam nawet nie ma takiego czegoś jak właściwość a do w miarę przejrzystego używania obiektów klasy podobnej do datetime z C# trzeba instalować 3rd party libary (joda-time) bo klasa Date to jakaś porażka... a no i tak zajebiste ide jak eclipse nie posiada odpowiednika nugeta xDDD + intellisense działa tak żałośnie, że po użyciu import java.util i wstawieniu kropki wyświetla co innego niż po ponownym wstawieniu kropki po jej usunięciu xDD
Dopiero zaczynam się tego uczyć, bo w pracy podobno będę musiał tego używać a już znajduję tyle niedogodnień, że mam ochotę tym jebnąć i wrócić do visual studio klepać kod...
Co jest dziwnego w tym kodzie co wkleiłeś? Settery i gettery, robi tak cała reszta świata poza C#
Jacy wrogowie XD To juz jest kosmos troll, podoba mi się
@zaqwsxdsa: nie
Komentarz usunięty przez autora
???
Daję się trollować jak mały pelikan
@tell_me_more: kto jeszcze? Znaczy rozumiem, że można sobie emulować to na róóóżne sposoby, ale natywnie wspiera C#, objc i nieco skryptowych
Jeśli chodzi o szybkość i płynność działania (nie wiem, na ile uważasz to za ważną rzecz), to
Java się zestarzała mocno, tego języka używa się dla zajebistego jre i miliona bibliotek i frameworków.
Ale też nie za daleko, bo ta cała reszta świata poza c# *i innymi językami, co ma natywne properties, nie ma natywnych properties
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak czy siak, co się ubawiłem to moje <3