Wpis z mikrobloga

• 75
#zwiazki #milosc #badoo #oswiadczenie

Cześć Miraski, tu mirabelka lvl 28 generalnie to szukam faceta, a nie cipeusza, więc na wstępie zaznaczam, żeby tacy zaoszczędzili sobie czasu i nie pisali do mnie. Aha, wzrost powyżej 180 cm, bo facet kończy sie na tym wzroście hehe. Ci poniżej to mogą najwyżej fikołki robić. Poza tym najlepiej by był przystojny, nie był gruby, z poczuciem humoru i bogaty też mógłby być. Niżej niż 7/10 nie zejdę, bo przecież znam swoją wartość hehe. Mam świetną pracę, gdzie się spełniam. Zarabiam 3 tys. zł brutto więc jestem bardzo niezależna. Robię karierę i dużo dla niej poświęcam, więc dzieci raczej nie chcę. Najwyżej po 35 rż. jak będzie czas. Rozwój osobisty jest dla mnie bardzo ważny. Jadam na mieście więc nie umiem gotować, domem się nie lubię zajmować. Generalnie wszyscy faceci to świnie. Miałam już kilkudziesięciu partnerów więc wiem co mówię. Jestem piękna. Skąd to wiem? Wchodzę na #tinder i mam dziennie 50 matchow, wszyscy się mną zachwcają, zaraz proponują seks, albo wysyłają zdjęcia hehe #!$%@?ów. Swoje zdjęcie mam co prawda takie tajemnicze z odpowiedniego kąta i z widokiem tylko na twarz. Piszę naraz z kilkoma potem robię ostrą selekcję i wybieram najprzystojniejszych i potem spotykamy się na randkach, ale zazwyczaj nic z tego nie wychodzi. Nie wiem nawet dlaczego. Marzę o jakimś dobrym facecie dla mnie co by mnie traktował jak księżniczkę a nie szmatę. Chciałabym żeby zaakceptował to, że jestem puszysta, bo ćwiczyć nie lubię, poza tym tyle pracuję, szef dokłada projekty, że nie mam na to czasu. Wspominałam, że loda nie robię? To brak szacunku dla kobiety i źle się po tym czuję. Libido też mam niskie, więc seks tylko jak zasłuży. No to gdzie szukać takiego faceta?
  • 29
@Sofa: Ehh. Coraz gorzej z wypokiem. Sofa napisała żart, 50% wykopków uwierzyła że to prawda, a 40% że troll. Pozostałe 10% prawdopodobnie sklasyfikowała poprawnie. Problem w tym, że ani jedno, ani drugie. Bo od początku wpis miał być żartem. Większość tutejszych ma IQ mniej, niż 90 czy co, że nie załapali?
Robię karierę i dużo dla niej poświęcam, więc dzieci raczej nie chcę. Najwyżej po 35 rż. jak będzie czas.

@Sofa: To akurat byłby dla mnie plus, żeby tylko moja dziewczyna nie zawracała głowy ślubem i dziećmi...