Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +48
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +527

chce uzyc typescript a wraz z nim
importw klasach.. tylko, z mam problem bo nie wiem jak to ogarnąć...w sensie samo import nie zadziała bo przeglądarki tego nie obsługują...
używam gulp'a do konwersji ts -> js
no to mam tak:
gulp.task('baba', function () {return
Tak samo w czystym .js słowo import nie zadziała, bo przeglądarki nie mają wsparcia dla modułów.
Tak więc musisz użyć narzędzia które pozwoli Ci wprowadzić system modularny do przeglądarki i to bez znaczenia czy chcesz używać TypeScripta czy nie. Koledzy tutaj proponowali Babel aczkolwiek według mnie powinieneś