Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
kot_do_drzwi +112
#mecz
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Najbardziej kontrowersyjny sędziowsko turniej od dawna. Na dodatek mam wrażenie, że realizatorzy mają narzucone, żeby nie dawać powtórek/zbliżeń kontrowersyjnych sytuacji po decyzji sędziego.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziś blog To tylko toeria piszę co nieco o temacie który szczególnie mirków wkurza: wegetarianizmie i weganizmie. Z pomocą colegi @DamianParol analizuje, czy dieta wegetariańska i wegańska są korzystne dla zdrowia.
Neuropa poleca.
#neuropa #neuropainformuje #biologia #nauka #dieta #liganauki #totylkoteoria
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @BarekMelka @smyl @Xianist @Lipathor @Destr0 @Majk_ @GilbertEatingGrape @kakaowymistrz @eMac1ek @wielooczek @donmuchito1992 @MalyBiolog @daj_pan_spokoj @baqs @hidd3n13 @bvszky @Songbird @kvvach @Bartoni @GeorgeSorosVEVO @Szarlejowiec @banani @Usurper @Replica @fukboi @Joz @fantomasas @madmen @emdey @nuuminat @franek-pokrywko @Slonx @Lisek_Chrystusek @Awerege @qweasdzxc @nawon @GordonLameman @Saeglopur @Matyson @buntpl @sayan @Doctor_Manhattan @
@drGreen doktorze zieloniutki, polecam przeczytać artykuł przed krytyką, nie ma tam stwierdzenia, którego się doktor obawia
bo jest, i poświęcenie psychicznego komfortu ludzi takich jak Ty przy propagowaniu tej diety w celach ekologicznych, zdrowotnych i minimalizacji cierpienia to dość niska cena.
Bo to są w dużej mierze wydumane problemy. Kwas fitynowy ma równie dużo zalet co wad, a lektyny są groźne tylko jak jesz surowe zboża i strączki (a nikt tego nie robi).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21374488