Aktywne Wpisy

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz
vieniasn +156
przez te dwa dni uważajcie na siebie widzowie zarówno piesi jak i zmotoryzowani bo wyjeżdżają dziadki które jeżdżą raz lub dwa w roku i oni nie mają pojęcia co się dzieje ani że mają czerwone światło ani że pieszego na pasach nie wolno potrącać

I niech nikt nie waży się nawet wspomnieć #vim Ja nie szukam porady tylko współczucia. Poza tym mamy XXI wiek nie widzę sensu używania edytora który ma tryb edycji i tryb komend i jeszcze bóg jeden jakie tryby... to może było fajne rozwiązanie w czasach kiedy komputery miały drukarkę zamiast monitora, i kable wtykowe zamiast klawiatury...
Obczaj nano
:hug
#pdk
a poważnie, IMHO #vim lepszy jak robisz w embeded, bo w zasadzie na każdym devicie jest #vi
nauczysz się raz i jadziesz
Komentarz usunięty przez moderatora
@ulises: ale ja umiem korzystać z vim'a, po prostu uważam ten edytor za nieefektywny. Rzeczy, które w innych edytorach robię w jednym kroku, tu muszę zmieniać tryby, zapamiętywać jednoliterkowe sekwencje, te popularne znam, ale są takie, których używa się rzadko. A argument że vim jest wszędzie do mnie nie trafia, bo nie mam styczności z maszynami, na których nie mogę instalować innych...
@SzlomoBronsztajn: ooo muszę sprawdzić...