Wpis z mikrobloga

#motocykle
Mirki motocyklowe pytały mnie o ten plecak, co ostatnio był w promocji za 49zł. Akurat odebrałem przesyłkę. Pomyślałem, że wrzucę jako nowy wpis, może się komuś przyda info, tym bardziej, że te promocje się co jakiś czas powtarzają, bo znalazłem wątek na jednym forum sprzed roku, gdzie też gość pisał, że kupił za 49zł.

Plecak do mnie dotarł bez problemu, zabezpieczony bardzo dobrze, żadnych opóźnień ani problemów także do sklepu nie mam zastrzeżeń

Co do samego plecaka to nie wydaje mi się, żeby był więcej warty niż te wspomniane 49zł. Typowa chińszczyzna, śmierdzi gumą i plastikiem tak, że leży chwilowo na balkonie żeby się wywietrzył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kieszeń na laptopa jest dosyć mała, mój 14 calowy się mieści ale z 15'' może być problem (dodaje zdjęcie z miarką). Zewnętrzna część jest z elastycznej skorupy, materiał bardzo podobny do tych usztywnianych pokrowców na laptopy, natomiast nie uważam, żeby to była wystarczająca ochrona komputera. Przy glebie na pewno laptop dostanie po dupie, tym bardziej, że plecak od strony pleców, nie ma już żadnego usztywnienia więc plecami opieramy się bezpośrednio o komputer. Także nie można go rozpatrywać jako typowego plecaka motocyklowego na laptop. Oprócz wspomnianej kieszeni na laptop, w środku nic więcej nie ma, a przydało by się więcej przegródek. Jeżeli wrzucimy jakieś luźne przedmioty, to będą latać po całej skorupie, co może być irytujące. Jeżeli macie jakieś pytania to dajcie znać, moim zdaniem za 49zł może być ale spełnia swoją rolę dokładnie tak samo jak każdy zwykły plecak.

wołam @PRXPR bo pytał
M.....H - #motocykle
Mirki motocyklowe pytały mnie o ten plecak, co ostatnio był w p...

źródło: comment_n0yZecxP8Wsn5MDI9BMBWJnBWig9uGIT.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mu_H: dzięki bratku. Tak przeczuwałem. U chinola byc moze z twardsza skorupa (wyglada na plastik) i masa roznych kieszonek w srodku trzeba dac 80-150zl. Jakosciowo pewnie takie samo wykonanie. Ja chyba odpuszczam ( ͠° ͟ʖ ͡°)
  • Odpowiedz