Aktywne Wpisy

mirko_anonim +75
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść
Nie mam już siły.
Od czasu gdy #rozowypasek jest w ciąży cały dom jest na mojej głowie. Wracam z pracy i zap... do wieczora. W urlop całe dnie coś robiłem - myślałem, że odpocznę przed narodzinami ale lista zadań jest tak długa, że nie daję rady.
Dzisiaj żona się do mnie przywaliła, czemu jeszcze nie ma drewna na zimę. Kiedy ja mam to ogarnąć? Teraz w Sobotę mam iść

officer_K +284
To jest ta "nowa jakość w polityce" zaproponowana narodowi przez pis dla młodych...
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #polityka
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazkatoli #bekazpodludzi #neuropa #polityka

Redaktor naczelny spidersweba nazywa złodziejami czytelników portalu którzy mają adblocka z powodu uciążliwych reklam na jego portalu.
@a__s:
@goras: Zapewne tak to się kiedyś skończy ;-)
@a__s: już wyżej przedstawiłem dwa argumenty przeciwko takiemu myśleniu
1. artykuły sponsorowane (pomijając już reklamy "nie utrudniające korzystania z serwisu")
2. Wymuszanie na użytkownikach wyłączania adblocka (ale tego nie wprowadzą bo by zmniejszyli zyski z punktu pierwszego)
@MichalStroz: Za dużo reklam, za wolno się wczytuje? Wszystkie uwagi mile widziane :-)
google grafika -> główna bez adblocka wykop
http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_VPT0nycB7gYMCXrYQqX1endGp1GNQuL5.jpg
W gruncie rzeczy adblock jest w połowie tak bardzo "złodziejstwem", jak piractwo. A piractwo to nie kradzież, więc adblock to nie kradzież. Ale pajonkowi nie przetłumaczysz, tak jak reszcie chamów nie rozumiejących adblocka. xD