Aktywne Wpisy

vateras131 +11
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

Fantomo +146
źródło: 1000024097
Pobierz

Redaktor naczelny spidersweba nazywa złodziejami czytelników portalu którzy mają adblocka z powodu uciążliwych reklam na jego portalu.
źródło: comment_FmabG1DKKV5IzXYa8xkTpir8cWoujjRt.jpg
PobierzAkurat tak wyszło, że nie ma conowego ani antyradia czy innych spamowych rzeczy.
Coś tam się pod koniec popsuło, ale nie ma to najmniejszego znaczenia
źródło: comment_tvv60G4hOWqCtYz8XpCxU4LTRBsz0fXT.jpg
Pobierz@a__s: inwazyjne i rozwalające serwis - ta na górze pomiędzy belką, a listą; ta na dole pomiędzy listą, a wyborem stron; ta po prawej, która śledzi mnie podczas przewijania.
Dobre reklamy, które macie i które nie rozbijają struktury serwisu to wykopy sponsorowane (nie przeszkadza mi, że conowego wchodzi na główną z kilkoma wykopami) i te, które udają znaleziska i mają S zamiast wykopów. Dobry
@Lord_Gerwazy: mam zainstalowany f.lux, który wieczorem zmienia barwy (nie tylko przeglądarki, wszystkiego) na bardziej pomarańczowe, a w nocy na bardzo pomarańczowe. Pomaga to, oczy się mniej męczą, a po zamknięciu komputera jestem w stanie szybciej i łatwiej usnąć, niż przedtem, gdy tego nie używałem.
Po pierwszym uruchomieniu ten pomarańczowy ekran wydaje
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_fQjC7HBKhCXMH5nvwnJntTljwS3yTMYV.jpg
PobierzTak - myślę, że temat zarabiania w internecie przez serwisy z bezpłatną zawartością jest niestety stary jak świat i bazuje na płaceniu za umieszczanie tam reklam. Oczywiście obaj mamy zapewne świadomość, że reklama niejedno ma imię. Tam, gdzie można wrzucić artykuł sponsorowany, recenzję
@Lord_Gerwazy: a gdzie coś takiego powiedziałem?