Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

Redaktor naczelny spidersweba nazywa złodziejami czytelników portalu którzy mają adblocka z powodu uciążliwych reklam na jego portalu.
źródło: comment_FmabG1DKKV5IzXYa8xkTpir8cWoujjRt.jpg
PobierzAle sajgon. Onety i inne portale informacyjne się chowają. Zapomnijta, że wyłączę adbloka (ʘ‿ʘ)
@Zileonka: A mnie to tak irytowało, że raz dwa odinstalowałem to badziewie wiedzace lepiej ode mnie jaki kolor mi bardziej pasuje.
@a__s: wszystkie
źródło: comment_DPTV6Hlwlo98kJXr34khvmpicFjnLXHy.jpg
Pobierzhttp://searchengineland.com/interstitialgeddon-google-warns-will-crack-intrusive-interstitials-next-january-257252
@worldmaster: chybe nie rozumiesz narzędzia. To nie ma bardziej się podobać i pasować, tylko mniej męczyć wzrok. Więc też nie do wszystkiego się nadaje, jeżeli robisz kolorkorekcję, to z tym nie podziałasz... ale jeżeli ktoś pracuje pisząc tekst, to dlaczego nie?
I monitory to tylko połowa sukcesu,
Nie lubię się wkurzac przy monitorze. Sam decyduję co i w jaki sposób mi się wyświetla oraz na ile mają się męczyć moje oczy ᕦ(òóˇ)ᕤ