Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +74
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
toitakniemaznaczenia +154
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
- "bo mi się urodziło dziecko i zwierzę przeszkadza",
- "bo nie czasu się nim zajmować",
- "bo wyjeżdżam",
- "bo się znudził",
- i inne tego typu pierdoły.
Bierze wtedy zwierze na tyły, kasuje klienta za usługę, po czym znajduje zwierzęciu drugi dom. Tak zarobione cebuliony przeznacza potem na pomoc zwierzętom.
#zwierzeta #koty #psy #weterynaria #czujedobrzeczlowiek
@warning-eso: wszystkie podatki są normalnie odprowadzane - fiskus byłby pierwszy, zaraz przed inspekcją, żeby się mieć do czego przyczepić.
@Zaff: niestety obecnie obserwuje sie tez robienie niezlego hajsu przez lecznice, ktore nie chcą usypiac psow chorych, tylko zmuszają do kosztownego leczenia bez efektow. Przyklad z mojego podworka: suka 6 lat, diagnoza rak płuc, oczywiscie duzo kosztownych badań, ktore wykazaly przerzuty na nerki. Suka chodzila ale bez lekow przeciwbólowych piszczala z
@MamaIKillTheMan: @warning-eso: @tell_me_more:
Ja jak jestem u weta, to zawsze na paragonie dostaję tylko jedną pozycję: usługa weterynaryjna. Więc wygląda to tak, że cokolwiek by wet nie zrobił, to w karcie "pacjenta" wpisuje te konkretne rzeczy (a nie wszędzie takie coś mają), a na
Wtedy zwierzęta braliby tylko odpowiedzialni ludzie.
@kinollos:
ODKRYŁ JEDEN PROSTY TRIK NA PLUSY
WYKOPKI GO KOCHAJĄ
[ZOBACZ MEMY]