Aktywne Wpisy

darknightttt +27
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle

Przegrywex +23
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

Użytkownicy Ryzena i testerzy mówią że Windows sobie nie radzi z Ryżem
Microsoft mówi że sprawdzi to i naprawi
AMD mówi że wszystko działa jak trzeba
Mamy wywalone i co nam pan zrobisz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#amd #ryzen
@Cinoski: bzdura, w nowych AAA na win7 masz mniej fpsow - deus ex md/bf1/doom, w starych (csgo) lub mniej wymagajacych jak overwatch masz wiecej fps na win7. Czyli nie ma problemu bo i tak w tych malo wymagajacych gier z ryzenem i gtx 1060/1070/1080 czy 470/480/furry iksde bedziesz miec 100-300fps, wiec 10 czy 20fps nie ma znaczenia, a w
@Cinoski: używam win 10 od premiery i jakieś większej czy mniejszej kłopotliwości nie doświadczyłem w porównaniu z 7.