Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: mysle, że era sharingu i ogólnie satelit niedługo wyginie bo IPTV staje się coraz popularniejsza we francji to norma i pokrycie jest juz 90% canal+ oferuje tam mnustwo kanałów + VODy i mozna nawet nagrywac i wypalać dla siebie filmy legalnie. W Polsce z legalnych mamy min. Iple, ceny zaporowe no ale to sie zmieni wraz z nastepnymi dostawcami. W dobie światłowodów i coraz szybszego internetu wygodniejszy po prostu
  • Odpowiedz
proponowałbym raczej wszystkim którzy proszą o linka napisać do opa prywatną wiadomość przez mirkowyznania, bo skoro napisał przez nasz skrypt to raczej chce zostać anonimowy
  • Odpowiedz
i jeszcze kto pisze do mnie o link to chyba ma swiadomosc ze to nie ja jestem opem tego tematu i nie ja oferuje sharing tylko pisalem o IPTV co jest inna para kaloszy :)
  • Odpowiedz
Jack: Przeciez to jest zwykly shar wiec niewiem co tu ktos wynalazl nowego a co do autora i jego nboxa miales stary model to ci chodzilo jak chodzilo te czarne modele co teraz sprzedaja na alledrogo chodza bardzo ladnie

Zaakceptował: sokytsinolop

• Odpowiedz