Wpis z mikrobloga

@jakwlesie: lepiej być narodowym idiotą i wspierać polskie przedsiębiorstwa, niż kosmopolitą przykładającym swą rękę na każdym kroku do drenażu naszych kieszeni przez zagraniczne korporacje ;)
  • Odpowiedz
@vaxx: gdzie Ja napisałem żeby nie wspierać Polskich firm co ? po prostu tankuje tam gdzie jest najtaniej a nie jak Ty, zobaczysz 5zł za litro oleju a to a zatankuje u swoich, co za nie logiczny i chory tryb myślenia. Ty rozumiem kupujesz tam gdzie jest drożej.
  • Odpowiedz
nie tankuje na Orlenie odkąd zmienił się zarząd.

@jakwlesie: Masz pecha wszyscy zaopatrują się w paliwo na Orlenie w Bazie Paliw na Gdańskiej.
Jedna tylko chyba sieć bierze ze Schwedt.
  • Odpowiedz
nie tankuje się na pisowskich stacjach

to wspieraj Karakana swojego Pana naczelnika i dobra zmianę pisiaku

nie tankuje na Orlenie odkąd zmienił się zarząd

@jakwlesie: oczywiście, że nie kupuję tam gdzie jest drożej. Nie dorabiam jednak do tego ideologii Twojego pokroju, popartej zresztą rynsztokowo napisanymi "argumentami". I jak Ci słusznie @dzieju41: napisał - większość stacji paliwa i tak bierze z Orlenu ( ͡ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@jakwlesie: Ceny paliw tylko tych które miały na reklamie wszystkie stacje i bez Statoila bo za daleko mam do niego.
Orlen BP Shell Pek to nie sieciówka ale tez ją ująłem
on 4,81 4,81 4,83 4,79
95 4,93 4,93 4,94 4,89
lpg 2,31 2,32 2,34 2,29
I tak z innej beczki kiedyś w Kołobrzegu dożo się mówiło o zmowie cenowej stacji paliw nawet była jakaś kontrola ale nic nie znaleźli.
  • Odpowiedz