Wpis z mikrobloga

@mus_tang: niech tam będzie i austriacki ale jak tankowałem w rosji na luk oilu to zdecydowanie inaczej wszystko pracuje w silniku. A n-------m na ruskim prawie 250kkm więc to nie tak, że zalałem 20 litrów i już silnik idzie jak torpeda.
  • Odpowiedz
@schreder: wolę dawać za granicę niż wspierać to chore rozdawnictwo rządowe, mówiłem tankuje tam gdzie jest najtaniej akurat w Orlenie jest drogo, tańsze bp, shell, lukoil, auchan
  • Odpowiedz
@krystian87: jak chodzi o Orlen, to najlepsze LPG zatankowałem tylko w Płocku, od razu świeże, z Rafinerii i spalanie było super. Gdzie bym nie tankował w innych miastach, to nigdy nie wiem, ile mi spali, dla tego Orlen omijam.
  • Odpowiedz
  • 5
@jakwlesie no przed chwilą spojrzałem na ceny na orlenie i shell zwykły diesel był w takiej samej cenie a 95 była o 1 grosz tańsza na shell muszę Ci przyznać rację Orlen jest drogi jak cholera
  • Odpowiedz
  • 1
@jakwlesie te 2 staje są w centrum miasta praktycznie, później ci napisze jak to wygląda na innych a i na orlenie jest też karta partnerska dzięki której jak masz dg możesz tankowac kilka % taniej
  • Odpowiedz
Wszystko zależy od miejsca gdzie jest stacja. Najdroższe są przy autostradach i ekspresówkach. Potem są te przy wylotówkach z miast. Potem są te przy mniejszych ulicach, a najtańsze są te, które są obok siebie (konkurencja).
  • Odpowiedz