Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, mojej dziewczynie spoznia się okres. Rózowy zaczyna fiksowac.
kochaliśmy się 2 razy od ostatniego okresu (raz w czasie ostatniego okresu z końcem w jej dłoni, drugi raz tydzień przed planowanym okresem z końcem w pochwie jednak w prezerwatywie. po skończeniu p----------a sprawdzona i brak uszkodzeń mechaniczych.) Jestem pewny (a raczej byłem), że nie ma szans na ciążę. Zazwyczaj miała regularne co do dni. Tłumacze jej, że to może być skutek zmiany mieszkania (miała przeprowadzkę ze swoja siostrą), albo skutek stresu sesją egzaminacyjną na studiach, która była w ostatnim miesiącu. POwinienem się martwić, że może dojść do jakiegoś niepokalanego poczęcia ?
#seksy #s--s #okres

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:
Koleżanka tak zaszła, skończyła niebieskiemu handjobem, miało być na brzuch, ale niebieski miał plemniki-spadochroniarzy, uniwersalnych żołnierzy i trochę pociekło w wiadome miejsce no i stało się. Dziś są dumnymi rodzicami, a ich syn nosi imię Mietek - pechowo ściągnięty napletek.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
;)
98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało
  • Odpowiedz
OP: Spóznia się dwa dni.
Wiem, ze w preejakulacie też są plemniki.
Pierwsze zbliżenie, też było w prezerwatywie. Kuźwa, no nie wiem czego tutaj moglibysmy sie obawiac :D

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz